A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Ім'я на вишивці - це потужний оберіг!

Звук, літера, слово, речення, текст - це все мова, українська мова. Але спілкуватися можна не лише словами. Скрізь так багато знаків та символів, за допомогою яких ми теж розуміємо один одного. Ще в давнину такі символи ховалися у вишивці, і часто це були імена. Ім'я на вишивці - це потужний оберіг, захист. Сьогодні група 1д разом з майстром виробничого навчання вивчали техніки кодування імені у вишивці. Виявляється, що українська мова може бути і такою!

15:35 11.11.2022

Підготовка приміщення для «Центру дозвілля для дітей та підлітків»

Інший, позаконкурсний, проєкт «Центр дозвілля для дітей та підлітків» втілюється у життя на базі гуртожитку Степанецького відділення. Наші майстри своїми силами активно готують приміщення, яке згодом стане затишним місцем для дозвілля.

14:32 11.11.2022

Реалізація проєкту «Центр підготовки слюсарів-електриків з ремонту електроустаткування»

Завдяки тісній співпраці з фондом "МХП - Громаді" ми впевнено рухаємося до завершення реалізації проєкту-переможця конкурсу «Час діяти, Черкащино!» по створенню «Центру підготовки слюсарів-електриків з ремонту електроустаткування».

14:00 11.11.2022

Семінар на тему: «Надання невідкладної долікарської допомоги»

10 листопада в рамках об'єктових тренувань з цивільного захисту здобувачів освіти та працівників закладу з питань домедичної допомоги в нашому закладі освіти пройшов семінар на тему: «Надання невідкладної долікарської допомоги».

14:30 10.11.2022

Борщ - символ міці та сили українців!

Під час уроку виробничого навчання група 11к провела майстер-клас з приготування борщу "Запрошуємо на гостини". Слова зайві, одні емоції.

12:30 10.11.2022

Літературна хвилинка "Відчуй себе поетом"

Слово - це зброя! Словом можна втішити, образити, спонукати до дії тисячі людей.. Іноді так хочеться відчути себе надважливим і перевірити чи підуть люди за тобою, за твоїми ідеями, за твоїм словом.

10:30 10.11.2022

Написання мовно-літературних конкурсів

9 листопада - День української писемності. Традиційно цей день розпочинається із зустрічі з учасниками мовно - літературних конкурсів. Бажаємо дівчатам перемоги, сил та натхнення!

10:48 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень