A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Вступ 2024-2025

В рамках профорієнтаційної програми "Вступ 2024-2025" працівники нашого закладу освіти регулярно здійснюють виїзди на головні майдани населених пунктів регіону з метою ознайомлення населення з деталями вступної кампанії та професіями, за якими здійснюється набір у поточному році. Підійшовши до нашого яскравого намету ви дізнаєтеся всі подробиці щодо навчання, а також зможете заповнити заяву на вступ до училища. #МОЯПРОФЕСІЯ

13:34 13.06.2024

Національна програма “Державотворець”

У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді “Державотворець”.

10:46 11.06.2024

Фізкультурно-оздоровчий захід «Рух – це здорово!»

У рамках проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух – це здорово!» і Всеукраїнського Олімпійського дня та відзначення дня захисту дітей, з метою популяризації рухової активності як важливого чинника захисту власного здоров’я 6 червня для учнів нашого закладу освіти  було проведено низку спортивних заходів. Розпочали ми з руханки, а потім вже змагалися з набивання м’яча, стрибків зі скакалкою, шашок та інше.

11:43 07.06.2024

Проєкт “Стипендіат”

Благодійна організація “Міжнародний благодійний фонд “Гелп Ас Гелп ЮА” працює понад 30 років на теренах України, сприяючи успішному розвитку країни. Одним із напрямків діяльності організації є сприяння успіху студентів у рамках проєкту “Стипендіат”. 

10:22 03.06.2024

Відкрита лекція з популяризації та підвищення обізнаності в питаннях безпеки праці

Напередодні Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня, до нас з відкритою лекцією для учнів завітали Головний державний інспектор відділу з питань безпеки праці управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Сергій Бабанський та Головний державний інспектор відділу праці управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Сергій Сивак.

13:58 24.04.2024

Участь у роботі воркшопу

З метою популяризацію професійної (професійно-технічної) освіти Черкащини, зокрема підготовки кваліфікованих робітників харчового напрямку, представники ДНЗ "Канівське ВПУ" взяли участь у роботі воркшопу щодо питань функціонування Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об'єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури (DREAM) з представниками освіти Черкащини, Кіровоградщини та Полтавщини.

10:57 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень