A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у благодійному концерті-ярмарку на підтримку ЗСУ "Єднаймося заради Перемоги"

15 березня учнівсько-педаногічний колектив ДНЗ "Канівське ВПУ" взяв участь у благодійному концерті-ярмарку на підтримку ЗСУ "Єднаймося заради Перемоги", який вже вдруге пройшов у селі Степанці під патронатом Степанецької сільської ради ОТГ.

14:31 15.03.2024

До Дня українського добровольця

До Дня українського добровольця в ДНЗ «Канівське ВПУ» відбулася година-диспут на тему: «Мужність і патріотизм бійців-добровольців». Учні переглянули документальний фільм "Українські добровольці" та пригадали історію зародження сучасного добровольчого руху України.

14:27 14.03.2024

Тиждень математики "MathFest"

В рамках тижня математики "MathFest", що стартував з 11 березня, в нашому навчальному закладі відбулися різноманітні заходи. Так, для учнів перших курсів викладачем Оксаною Порожньою були проведені уроки з геометрії з використанням STEAM - технологій, де учні власноруч виготовляли об'ємні фігури, такі як куб, тетраедр та прямокутний паралелепіпед та вивчали їх характеристики.

14:11 14.03.2024

Зустріч з представниками 3-ї штурмової бригади.

12 березня на базі ДНЗ "Канівське ВПУ" пройшов семінар-практикум для педагогічних працівників професій офісного забезпечення та інфраструктурного напряму "Симуляційне навчання в системі підготовки майбутніх кваліфікованих робітників професій офісного забезпечення та інфраструктурного напряму".

15:08 12.03.2024

До дня народження Великого Кобзаря

Тарас Григорович Шевченко - не віддаляється, не бронзовіє попри час . Він – апостол правди – живий! У живому щирому слові Тараса, що іноді бринить як струна, а іноді подібне до гострого важкого меча.

15:20 09.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень