A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Посібники

Кухар. Офіціант. бармен.

Українська кухня (В.С. Доцяк)

Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення (І.В. Сирохман, В.М.Завгородня)

Устаткування готельно-ресторанних підприємств (І.І.Тарасенко)

Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів (Л.Ф.Павлоцька, Н.В. Дуденко, Л.Р. Димитрієвич)

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (В.В. Архіпов, В.А. Русавська)

Організація ресторанного господарства (В.В. Архіпов)

Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані (В.В. Архіпов)

Організація ресторанної справи (В.П. Самодай, А.І. Кравченко)

Ресторанна справа (В.В. Архіпов, Т.В.Іванникова, А.В. Архіпова)

Страви української кухні (За ред. В.П. Запорожця)

Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах (Є.Клопотенко)

Офіціант (В.І. Єрмакова)

Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів (Т.Г. Зайцева, Т.М. Горпинко)

Асортимент і якість кондитерських виробів (І.В. Сирохман, В.Т.Лебединець)

Збірник технологічної документації (професія - Кухар) (М.В. Мелько, О.С. Ступін)

Методичні вказівки з курсу "Бухгалтерський облік" (В.Ю. Світлична)

Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів (Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В.Луценко)

 

Сільськогосподарський напрямок

Розробка, виробництво, конструктивні особливості нової сільськогосподарської техніки (В.І. Скрипник)

 

Основи підприємництва

Основи підприємництва

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень