A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

День пам’яті жертв Голокосту

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, який відзначається 27-го січня, прийнятий на офіційному рівні Генеральною Асамблеєю ООН 1-го листопада 2005-го року. Метою запровадження цієї сумно пам’ятної дати, є активна просвітницька робота та сприяння у запобіганні можливих майбутніх актів геноциду, а так само зневаги до цінності людського життя. Саме зараз український народ відчуває всі ті жахіття, які відбувалися в далекому минулому але нажаль можуть повторитися. В ДНЗ «Канівське ВПУ» пройшов захід «Уроки минулого: історія Голокосту» на якому було висвітлено страшні сторінки минулого та сьогодення.

15:44 27.01.2023

Соборна, єдина, незламна моя Україна

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

08:22 24.01.2023

День пам'яті захисників Донецького аеропорту

Суворі реалії сьогодення...  Сьогодні, в День пам'яті захисників Донецького аеропорту, наші учні переглянули відомий фільм "Кіборги", присвячений героям, які боронили летовище протягом 242 днів. Під час повітряної тривоги, в укритті... Це додало ще більше сенсу побаченому, допомогло кожному відчути ту гнітючу атмосферу. "Кіборги вистояли, не вистояв бетон" - ця фраза відома кожному у нашій країні і сьогодні актуальна, як ніколи! Адже ми всі і є Кіборги! І ми вистоїмо, не зважаючи ні на що! Вічна пам'ять загиблим героям! Вічна слава усім тим, хто сьогодні тримає оборону своєї Батьківщини!

19:37 20.01.2023

Разом зможемо ВСЕ!!!

Прийшов Новий рік, але цьогоріч свята для українців це просто дати, просто дні, які ми переживаємо разом в очікування такої бажаної Перемоги!

12:56 10.01.2023

Наближаємо Перемогу разом!

Творити добро гуртом зовсім не складно! В переддень Нового року хочемо подякувати усьому колективу нашого закладу освіти, який в такі складні для країни часи не розгубився, а став пліч-о-пліч та увесь цей час допомагає нашому війську стримувати ворожу навалу! В червні 2022 року ми започаткували акцію "Одноденний заробіток - армії" і за цей час спільними зусиллями зібрали понад 176 000 гривень! Усі ці кошти було використано виключно на допомогу: волонтерам, адресно нашим працівникам та їх рідним, які боронять Україну на передовій тощо. Окрім того, сюди ж додалися і гроші з профспілки, близько 36 000 гривень, які також є відрахуваннями з наших заробітних плат. А отже, разом наш невеличкий колектив зміг зібрати та надіслати для допомоги майже 212 000 гривень!  Ми збирали кошти, приносили домашню консервацію, виготовляли смаколики, ділилися теплими речами і допомагали у придбанні необхідного обладнання (автомобілі, дрони, засоби захисту тощо) для наших воїнів! Усе це ми зробили РАЗОМ!  Дякуємо, колеги, за вашу небайдужість!  Продовжуємо і надалі наближати Перемогу разом!

14:05 29.12.2022

Йдемо до Перемоги пліч-о-пліч!!!

В складні часи так важливо подавати руку допомоги ближньому. Як ніколи зігріває підтримка, особливо тих, хто так її потребує.

08:49 14.12.2022

"Час діяти, Черкащино!"

Існує два способи отримати бажане: перший, найпростіший, прийти з простягнутою рукою і просити, сподіваючись на результат; другий - дістати інформацію, вивчити питання, розробити та написати проєкт і звернутися до партнера з конкретною пропозицією.

15:51 09.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень