A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

З турботою про самотніх дідусів та бабусь

Доброю традицією нашого навчального закладу , є турбота про самотніх дідусів та бабусь, які мешкають у КЗ " Центр надання соціальних послуг степанецької ОТГ" та з надією чекають на свято Великодня.

08:23 14.04.2023

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

«Україна обов’язково переможе!» - ця фраза стала лейтмотивом, молитвою, єдиним бажанням і єдиним поривом на благодійному концерті на підтримку ЗСУ, що відбувся 6 квітня 2023 року в нашому училищі напередодні великого свята Благовіщення.

08:47 07.04.2023

Екскурсія закладами ресторанного господарства міста Канів

"Виробниче навчання в лабораторії -це, звісно, класно, але екскурсія на підприємство, де на власні очі можна побачити весь процес від початку до кінця - це набагото краще!" - саме так висловлювали свої відчуття учні групи 3к, що навчаються за професією "Кухар. Офіціант. Бармен" від екскурсії закладами ресторанного господарства міста Канів.

11:02 05.04.2023

Участь у Міжнародному відкритому конкурсі із Web-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів ВНЗ"Майбутнє моєї країни"

Вітаємо учня групи 1д Назара Мудрицького, який взяв участь у Міжнародному відкритому конкурсі із Web-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів ВНЗ "Майбутнє моєї країни".

12:26 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень