A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Літературний батл «Таємниці та пригоди слова»

«З книги починається самовиховання, індивідуальне духовне життя», — писав Василь Сухомлинський. Щоб підготувати дитину до духовного життя, треба ввести її в світ книг. Науково доведено, що першим гарантом любові до читання являється знання широкого кола книг. З читання, як самостійної діяльності учнів в світі книг, починається їх самоосвіта, самовиховання, формування високих художніх смаків, розвиток пізнавальних інтересів.

11:14 30.09.2022

Виховний захід «Бабин Яр – трагедія про яку не мовчать»

З метою увічнення пам’яті про одну з найтрагічніших сторінок Голокосту – масове вбивство євреїв Києва; вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, мирних жителів усіх національностей, військовополонених, учасників українського визвольного руху, в нашому закладі пройшов виховний захід «Бабин Яр – трагедія про яку не мовчать».

15:21 29.09.2022

Грандіозний проєкт «ВЕЛИКЕ БУРШТИНОВЕ СЕРЦЕ УКРАЇНИ»

Унікальний бурштиновий самородок вагою 1362 грамів, легально видобутий на Рівненщині, єдиний у світі в такій вазі і за формою, яка нагадує серце, був врятований в Бучі і народжений вдруге 19 квітня 2022 року. Врятоване «ВЕЛИКЕ БУРШТИНОВЕ СЕРЦЕ УКРАЇНИ» стає символом нашої Незламності і Подяки за ЖИТТЯ та реінкарнується у грандіозний проєкт.

13:46 29.09.2022

Дискусія "Природа і війна" (в рамках Тижня природничих предметів)

В рамках проведення Тижня природничих предметів, викладач біології та екології Анатолій Чупилка провів зі здобувачами освіти І курсу дискусію, присвячену вихованню екологічної компетенції, на тему: "Природа і війна".

13:42 22.09.2022

Змагання "Наші резерви"

В рамках Олімпійського тижня, 21 вересня пройшли змагання "Наші резерви" серед навчальних груп.

08:16 22.09.2022

Міжнародний день Миру

Щороку 21 вересня за ініціативою ООН міжнародна громадськість відзначає Міжнародний день Миру.

12:43 21.09.2022

Круглий стіл в рамках Тижня природничих предметів

В рамках Тижня природничих предметів, викладач Валентин Ляшецький провів з учнями ІІ курсу круглий стіл на тему: "Використання цифрових технологій та STEM-обладнання - один з напрямків якісного оволодіння ключовими компетентностями з фізики".

14:57 20.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень