Підручники
Загальноосвітня підготовка
10 клас
Українська мова (О. Авраменко)
Українська література (О.І. Борзенко, О.В. Лобусова)
Зарубіжна література (В.В. Паращич, Г.Є. Фефілова, М.В. Коновалова)
Історія України (Н.М. Сорочинська, О.О. Гісем)
Всесвітня історія (Н.М. Сорочинська, О.О. Гісем)
Громадянська освіта (І.Д. Васильків, В.М. Кравчук, О.А. Сливка та інші)
Англійська мова (М.А. Нерсисян, А.О. Піроженко)
Математика: Алгебра і початки аналізу та геометрія (Г.П. Бевз, В.Г. Бевз)
Інформатика (В.Д. Руденко, Н.В. Речич, В.О. Потієнко)
Біологія і екологія (О.А. Андерсон, О.А. Чернінський, М.А. Вихренко)
Герографія (В.М. Бойко, Ю.С. Брайчевський, Б.П. Яценко)
Фізика (Т.М. Засєкіна, Д.О. Засєкін)
Захист Вітчизни. Основи медичних знань (А.А. Гудима, К.О. Пашко, І.М. Гарасимів, М.М. Фука)
Технології (О.В. Біленко, М.Л. Пелагейченко)
Інформатика (В.Д. Руденко, Н.В. Речич, В.О. Потієнко)
Фізика (В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгого
11 клас
Результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 11 класу (біологія, зарубіжна література)
Результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 11 класу (історія)
Українська мова (О. Авраменко)
Українська література (О. Авраменко)
Зарубіжна література (О.М. Ніколенко, Л.Л. Ковальова, Л.П. Юлдашева та інші)
Історія України (Н.М. Сорочинська, О.О. Гісем)
Англійська мова (В.М. Буренко)
Математика: Алгебра і початки аналізу та геометрія (Г.П. Бевз, В.Г. Бевз)
Біологія і екологія (Р.В. Шаламов, М.С. Каліберда, Г.А. Носов)
Географія (Т.Г. Гільберг, І.Г. Савчук, В.В. Совенко)
Фізика (В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий, Ф.Я. Божинова)
Астрономія (В.Д. Сиротюк, Ю.Б. Мирошніченко)
Захист Вітчизни. Основи медичних знань (А.А. Гудима, К.О. Пашко, І.М. Гарасимів, М.М. Фука)
Всесвітня історія (О.В.Гісем, О.О.Мартинюк)
Інформатика (В.Д. Руденко, Н.В. Речич, В.О. Потієнко)
Технології (О.В. Біленко, М.Л. Пелагейченко)
Професійна підготовка
Харчовий напрямок. Рестораторство.
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (В.С. Доцяк)
Устаткування підприємств громадського харчування (Н.П.Саєнко)
Основи фізіології та гігієни харчування (Н.М. Зубар)
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (За ред. Н.О. П’ятницької)
Організація підприємств та обслуговування (С.Л. Костючик, Н.І. Мельник, В.О. Калиновський)
Барна справа (В.С. Ростовський)
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів (Т.Г. Зайцева, Т.М. Горпинко)
Сільськогосподарський напрямок
Експлуатація та ремонт сільськогосподарської техніки (А.Ф. Головчук)
Електрообладнання автомобілів і тракторів (В.А.Сажко)
Трактори і автомобілі. Шасі (А.Т. Лебедєв)
Основи слюсарної справи (А.Ф. Попов, Т.В. Пахар, О.В. Паржницький)
Машинобудівний напрямок
Допуски, посадки та технічні вимірювання (В.З. Набродов)
Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання (І.С. Сірий)
Матеріалознавство та технологія металів (А.М. Власенко)
Токарна справа. Частина 1 (О.С. Базь, Г.С. Захарченко)
Основи обробки та програмування на верстатах з числовим програмним керуванням (Н.В. Онофрейчук)
Основи охорони праці (П.С. Атаманчук, В.В. Мендерецький, О.П. Панчук)
Оператор з обробки інформації
Комп’ютери та комп’ютерні технології (Ю.Б. Бродський, К.В. Молодецька, О.Б. Борисюк, І.Ю. Гринчук)
Операційні системи (В. Демкін)
Курс із мережевого етикету і безпеки
Електрозварник ручного зварювання
Технологія електродугового зварювання (І.В.Гуменюк, О.Ф. Іваськів, О.В. Гуменюк)
Загальнопрофесійна підготовка