A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактика та попередження кримінальних правопорушень

З метою профілактики та попередження кримінальних правопорушень серед учнівської молоді в ДНЗ «Канівське вище професійне училище» було проведено інформаційний захід за участю начальника Черкаського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області Бакумець Оксани Василівни, де було роз`яснено зміст статтей 194 та 411 Кримінального кодексу України. Оксана Василівна також поділилася власним досвідом роботи з неповнолітніми дітьми, що мають конфлікт із законом та надала рекомендації щодо запобігання кримінальним правопорушенням.  Під час заходу учні та педагоги переглянули фільм «Життя за гратами»

08:39 21.10.2024

Змагання з волейболу

Сьогодні, 15 жовтня, у спортивній залі відбувся турнір з волейболу серед учнівських груп закладу освіти. У змаганнях взяли участь 8 команд. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Переможцями турніру стали: І місце - група 3с; ІІ місце - група 2з; ІІІ місце (розділили) групи - 2к і 1з.  Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

15:12 15.10.2024

Змагання з волейболу

Волейбол - це спорт, який завжди привертає увагу, будь-то великі міжнародні змагання чи локальні турніри. У багатьох закладах освіти волейбол став традиційним видом спорту, який є популярним серед учнів.   14 жовтня, у Степанецькому відділенні відбулися змагання з цього виду спорту серед учнівських груп. В запеклій боротьбі перемогу вибороли: 1 місце - група 11 2 місце - група 31 3 місце - група 21. Вітаємо переможців змагань!

09:26 15.10.2024

Турнір з настільного тенісу

Відомо, що спорт позитивно впливає на людину, є корисним для здоров’я дорослих та дітей. Контрольована й правильно розрахована фізична активність є чудовим способом підтримки гарного самопочуття, молодості, сили, впевненості у собі. Саме тому, і в рамках проведення "Олімпійського тижня" в закладі освіти пройшов турнір з настільного тенісу серед навчальних груп. Переможцями стали: Філь Дмитро група 3с -1 місце; Куницький Станіслав група 3с - 2 місце; Краєвий Владислав група 2в - 3 місце; Воловець Микола група 3с - 3 місце. Вітаємо переможців і бажаємо їм спортивних здобутків і надалі!!!

12:37 09.10.2024

Виховний захід, присвячений Дню захисників і захисниць України та Дню українського козацтва

«Вічна слава тим, хто боронить українське небо, землю і моря, вічна пам’ять тим, хто захистив Україну ціною власного життя!» - під таким гаслом 1 жовтня в ДНЗ «Канівське вище професійне училище» відбувся виховний захід, присвячений Дню захисників і захисниць України та Дню українського козацтва. Під час заходу педагоги та здобувачі освіти переглянули фільм «З чого почалася революція гідності» та «Як починалося повномаштабне вторгнення».

10:38 03.10.2024

З Новим навчальним роком!

2  вересня традиційно, по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків, викладачів та майстрів виробничого навчання  про початок нового 2024-2025 навчального року.            

11:52 02.09.2024

Вступ 2024-2025

В рамках профорієнтаційної програми "Вступ 2024-2025" працівники нашого закладу освіти регулярно здійснюють виїзди на головні майдани населених пунктів регіону з метою ознайомлення населення з деталями вступної кампанії та професіями, за якими здійснюється набір у поточному році. Підійшовши до нашого яскравого намету ви дізнаєтеся всі подробиці щодо навчання, а також зможете заповнити заяву на вступ до училища. #МОЯПРОФЕСІЯ

13:34 13.06.2024

Національна програма “Державотворець”

У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді “Державотворець”.

10:46 11.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень