A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Прийшла весна - прийде і Перемога!

"Прийшла весна - прийде і Перемога!" під таким гаслом 4 березня на головній площі села Степанці відбувся благодійний ярмарок, мета якого - збір коштів на підтримку Збройних Сил України.

09:16 06.03.2023

Всесвітня тиха акція "Ангели пам'яті"

Щороку 18-20 лютого проходить Всесвітня тиха акція "Ангели пам'яті", коли ми схиляємось у жалобі за загиблими героями Небесної Сотні... Людьми, які заплатили найвищу ціну за майбутнє своєї Батьківщини - власне життя!

15:11 20.02.2023

Разом ми все зможемо!

Знаєте, що сьогодні найцінніше для кожного? Отримати звісточку від дорогої людини! Ми, українці, як ніхто, навчилися цінувати ці миті!

13:28 20.02.2023

До Тижня цифрової освіти

Гармонійний та продуманий до дрібниць інтер’єр - це перше, на що звертають увагу відвідувачі при вході до ресторану, клубу, офісу чи будь-якого іншого приміщення. 

13:10 17.02.2023

Кібербезпека - обачність, пильність, захист

«Кібербезпека - обачність, пильність, захист» - саме така тема була обрана для виховної години (круглого столу) в групі 1с класним керівником Марією Генсерук в рамках Тижня безпечного Інтернету. Учні з цікавістю розбирали переваги та недоліки онлайн-життя, переглядали фільм про небезпеки, які можна зустріти в Інтернеті та готували повідомлення про фішинг, грумінг, кардинг, буллінг та мобінг. Було цікаво і пізнавально).

10:46 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень