A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс соціальних ініціатив "Час діяти, Черкащино!"

Тиждень тому ми стиснули кулачки в очікуванні рішення експертів комітету конкурсу соціальних ініціатив "Час діяти, Черкащино!", організованого та проведеного Фондом "МХП - Громаді", щодо реалізації двох проєктів, представлених нашим директором Оленою Волощенко. Так от, наші кулачки виявилися настільки міцними, що днями ми отримали звістку про те, що проєктам - бути!

15:11 16.09.2022

Відкрий свою скарбничку для Перемоги!

Ми, як і кожен українець, віримо у нашу перемогу та у ЗСУ, тому беремо активну участь у благодійній акції Національного банку України "Смілива гривня", яка передбачає збір монет номіналом 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень.

08:50 15.09.2022

Презентація проєктів на конкурсі соціальних ініціатив

Директором ДНЗ "Канівське ВПУ" Оленою Волощенко було ініційовано участь училища у конкурсі соціальних ініціатив, організованого та проведеного благодійним фондом "МХП - Громаді" з проєктами "Центр дозвілля для дітей та підлітків" та "Центр підготовки слюсарів-електриків з ремонту електроустаткування". Після презентації та захисту проєктів, справа за малим - дочекатися результатів. Отже, тримаємо кулачки!

11:00 10.09.2022

1 вересня - День знань і старту нового навчального року!

Ось і настав цей день. 1 вересня - День знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Нехай на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках.

12:37 01.09.2022

Вшануй Героїв!

29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

12:26 29.08.2022

Разом ми - сила!

Найбільша нагорода - бачити, що докладені зусилля не марні!

11:44 26.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень