A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Екскурсія учнів на ВП Степанці ТОВ «НВФ «Урожай»

Аграрний сектор чи не найважливіший в нашій країні. Саме тому ми пишаємося тим, що готуємо майбутніх працівників сільськогосподарського напрямку на базі Степанецького відділення. Нещодавно, за ініціативи директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойніка, пройшла зустріч учнів ІІІ курсу, які навчаються за професією «Тракторист-машиніст с/г виробництва. Слюсар з ремонту с/г машин та устаткування», з представниками підприємства. Метою якої було знайомство з майбутніми роботодавцями. Наступним етапом стало запрошення директора ВП Степанці ТОВ «НВФ «Урожай» Володимира Братаніча на базу підприємства для хлопців, які виявили бажання до подальшого працевлаштування. Сказано-зроблено! 8 листопада, за координації керівника регіональної служби управління персоналом підприємств ПрАТ «МХП» Черкаського регіону Валентини Крижановської, учні, разом із представниками закладу освіти, відвідали базу ВП Степанці ТОВ «НВФ «Урожай». Тут гостей чекало чимало цікавинок! Від презентації роботи підприємства до знайомства з сучасною технікою та обладнанням, яке справило неабияке враження. Майбутні трактористи не лише спостерігали, але й мали можливість спробувати свої сили на нових тракторах.  Ми щиро вдячні керівництву ПрАТ «МХП» та ТОВ «НВФ «Урожай» за такий чудовий захід! І впевнені, що подальша співпраця між нами буде не менш плідною та ефективною!

16:13 08.11.2022

Акція "Подаруйте книгу бібліотеці"!

«Книга – вчитель без плати та подяки. Кожну мить вона дарує тобі одкровення мудрості» А. Навої Закликаємо усіх охочих долучитися до доброчинної акції "Подаруйте книгу бібліотеці"! Приймаємо у подарунок книги українською мовою! Збагатімо нашу бібліотечну колекцію разом!

13:32 08.11.2022

Тематична виставка «Наша мова – скарб нашого народу!!!»

З 7 листопада 2022 року, в рамках Тижня української писемності та мови, в бібліотеці ДНЗ «Канівське ВПУ» проходить тематична виставка «Наша мова – скарб нашого народу!!!», яка присвячується всім шанувальникам української мови. Мова – генетичний код будь-якого народу, серцевина його культури, історії та й загалом людської цивілізації. Про значення мови писали багато великих людей, філософів, письменників, чия творча діяльність не абияк збагатила й нашу українську мову.

14:32 07.11.2022

Програма міжнародного оцінювання учнів - PISA-2022

Впродовж 18-20 жовтня учні нашого училища взяли участь у програмі міжнародного оцінювання учнів - PISA-2022. Мета дослідження - з'ясувати, що учні певного віку у всьому світі знають про математику, читання, природничо-наукові дисципліни та креативне мислення. Загалом у програмі беруть участь близько 85 країн світу. В Україні учасниками оцінювання стали понад 7000 учнів та студентів різних закладів освіти. Результати можуть вплинути на майбутні рішення щодо освітньої політики країни, тому наші учні дуже старалися докласти максимум зусиль і показати гідний рівень знань. Ми дякуємо кожному, хто долучився!

11:52 21.10.2022

Щорічна акція "Тримайся, ми з тобою!"

Щорічна акція "Тримайся, ми з тобою!", до Дня захисників і захисниць України, до якої долучилися учні та працівники училища, показала, наскільки ми, українці, цінуємо та поважаємо тих, хто став на варті нашої країни!

14:48 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень