A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Майстер-клас від титулованих шеф-кухарів міжнародного рівня!

На запрошення засновниці спілки «Подружжя українських дипломатів» Тетяни Сибіги, в рамках презентації нового культурного проєкту «Канів. Шлях до себе» учні училища, які навчаються за професією «Кухар» взяли участь у майстер-класі від титулованих шеф-кухарів міжнародного рівня!

13:17 03.10.2023

Новий культурний проєкт «Канів. Шлях до себе»

Минулі вихідні для нашого закладу освіти видалися насиченими та повними нових зустрічей і вражень, адже за ініціативи голови наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Українська родина» Halyna Symha, ми вітали учасників нового культурного проєкту «Канів. Шлях до себе», в складі якої були успішні підприємці, громадські та культурні діячі не тільки Канівщини, а й усієї України.

12:13 03.10.2023

Важливий вантаж на лінію фронту

"Дякую" - це не просто слово, це стан душі кожного українця, який вірить в наших захисників, підтримує і робить усе заради наближення Перемоги!!

09:09 03.10.2023

Нові знайомства завжди приємні і корисні!

Нові знайомства завжди приємні і корисні! Сьогодні в наш заклад освіти з робочим візитом завітав новий очільник Черкаського обласного центру зайнятості Олександр Джур та його колеги - директор Черкаської філії обласного центру зайнятості Оксана Щербак та директор Канівського управління Черкаської філії обласного центру зайнятості Оксана Дрозденко.

16:04 27.09.2023

Тиждень природничих наук

З 18 по 24 вересня в ДНЗ "Канівське ВПУ" пройшов Тиждень природничих наук.  Розпочався він із цікавих змагань з математики та фізики, які відбулися у групах 1к та 1з, які провела викладач Оксана Порожня. Учні змагались у різних  категоріях, розшифровували фізичні та математичні терміни, стверджували чи спростовували твердження, відповідали на запитання, відгадували прихований предмет та швидко рахували.  Продовжив Тиждень кінолекторій "Вплив полімерних матеріалів на здоров'я людини і довкілля", який не залишив байдужими учнів групи 2 д. Вчитель хімії та біології Анатолій Чупилка  розповів дітям про переваги та недоліки використання полімерів в техніці та побуті. А учні групи 2с  Сагайдак Дмитро та Мотриченко Денис на чолі з викладачем Валентином Ляшецьким презентували виготовлений власноруч лабораторно - демонстраційний прилад  " Генератор термоелектричний", який дає можливість не лише отримати світло, а й зарядити гаджети. Керівник проєкту розповів, які новітні технології були  використані при виготовленні приладу, міжпредметний зв'язок цих технологій з багатьма розділами фізики та особливості використання приладу. Завершився тиждень віртуальною подорожжю найцікавішими країнами світу. Викладач географії Вікторія Щербак з групою 1в "відвідали" Японію та Бразилію, Норвегію, ОАЕ та Ватикан. Учні були в захваті. Тож тиждень природничих наук пройшов вдало і діти мали змогу ще раз  переконатися, що фізика, математика, біологія, хімія та географія - цікаві та корисні науки !

13:58 22.09.2023

Завершальний етап реалізації спільного проєкту "Здорова молодь - здорова нація"

Семимильними кроками ми наближаємося до завершального етапу реалізації спільного проєкту Фонд "МХП-Громаді", Степанецька ОТГ та ДНЗ "Канівське ВПУ" "Здорова молодь - здорова нація" на базі Степанецького відділення!

10:25 22.09.2023

Новий навчальний рік у нашому училищі!

Радість зустрічі, щирі посмішки, очі, що світяться в передчутті нових знань і подій - ось з чого починається новий навчальний рік у нашому училищі!

10:35 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень