A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Робочий візит заступника Міністра освіти

З робочим візитом наш заклад відвідали заступник Міністра освіти з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Дмитро Завгородній та начальник управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський.

15:12 10.11.2023

Екскурсія на ЗАТ "Канів-Лада".

Сьогодні учні училища, які навчаються за професією "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів" відвідали станцію технічного обслуговування ЗАТ "Канів-Лада".

14:05 09.11.2023

«Разом достигаємо більшого»

Радісна подія доповнила цей чудовий сонячний день, адже сьогодні ми урочисто відкрили повністю реконструйовану в рамках проєкту «Здорова молодь – здорова нація» спортивну залу Степанецького відділення.

15:20 07.11.2023

Зустріч з представником найбільшого роботодавця регіону

В рамках проведення марафону професійної освіти в Центрі професійної кар'єри для учнів ІІІ курсу училища була організована зустріч з представником найбільшого роботодавця регіону, нашим соціальним партнером, ПрАТ "Миронівська птахофабрика".

13:01 07.11.2023

Стартує марафон професійної освіти

3 листопада стартує марафон професійної освіти, а це значить, що ми протягом місяця будемо знайомити вас з нашими роботодавцями і партнерами, розкажемо про переваги робітничих професій, доведемо, що майбутнє країни в руках кваліфікованих робітників!

13:09 06.11.2023

Зустріч зі старшим інспектором ювенальної превенції

Підлітковий вік – це складний і водночас важливий період у формуванні особистості. Підлітки вразливі, нерідко потрапляють у тенета шкідливих звичок, а це – крок до серйозних проблем. Проблеми в сім´ї, в навчанні, серед найближчого оточення в поєднані з проблемами перехідного віку тощо.

13:09 03.11.2023

"Простір мовних висловів"

Вже так багато сказано про рідне слово, мову, націю, однак маємо пам'ятати завжди, що мова нашого народу - українська! 

11:15 02.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень