A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Ділимося теплом з воїнами!

Чергове замовлення від воїнів з фронту на виготовлення окопних свічок вже в процесі виконання, адже ми розуміємо, як важливо ділитися своїм теплом з тими, завдяки кому тримається мир в наших оселях!

10:25 10.01.2024

Створення безпечного середовища для наших учнів

Працюємо в напрямку створення безпечного середовища для наших учнів, тож тепер маємо систему цілодобового відеоспостереження за приміщеннями та прибудинковою територією гуртожитку.

14:23 15.12.2023

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Це день мужніх та самовідданих людей, подвиг яких не можливо переоцінити. Героїзм, патріотизм і професійна майстерність учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС перевірені часом. Ми не маємо права забувати про їх самопожертву. Багато з них не дожили до теперішніх днів, віддавши своє життя задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь.

12:02 14.12.2023

Патріотичні змагання «Нумо, хлопці!»

Традиційні патріотичні змагання «Нумо, хлопці!», приурочені до Дня Збройних Сил України, відбулися 7 грудня в закладі освіти, де хлопці показали свою витривалість, спритність та здатність гідно нести звання майбутнього захисника України.

14:21 08.12.2023

День української хустки - свято традицій!

Відчиняю скриню, ну а там хустки. Згорнуті учетверо мамині роки. І бабусі свято в кожній із хусток. Майорить віночок з листя і квіток. Відчиняю скриню – пахне нафталін. Дивиться минуле із усіх сторін. У куточку – юпка, поруч – сорочки. В рукавах васИльки, сині квіточки. Хусточка на будень сіра і легка. На свята біленька тонка і м”яка. Хусточко тернова, скільки в тобі мрій. Стрижечка осіння з смутку і надій. Бачу, як світанки листям замело. Бачу, як матуся запина чоло. Як зоря ранкова в хусточці блищить. Як вода прозора по каймі біжить. І хустина в поле біла – на жнива. Пам”ять, як промінчик вранці ожива. Хусточку до серця ніжно пригорну І свої печалі вчетверо згорну.

11:00 07.12.2023

Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІД

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку, починаючи з 1988 року, 1 грудня, щоб висловити підтримку людям, які живуть з ВІЛ (ЛЖВ), і згадати про тих, хто помер від захворювань, пов’язаних зі СНІДом.

15:12 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень