A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІД

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку, починаючи з 1988 року, 1 грудня, щоб висловити підтримку людям, які живуть з ВІЛ (ЛЖВ), і згадати про тих, хто помер від захворювань, пов’язаних зі СНІДом.

15:12 06.12.2023

Національний онлайн-урок волонтерства

Сьогодні за підтримки Міністерства освіти і науки, Міністерства молоді та спорту, ГО «Українська Волонтерська Служба» та ГО «Рух Олександра Педана «JuniorS» за підтримки Дитячого фонду

10:37 05.12.2023

Психологічний тренінг для учнів

Сьогодні в Центрі професійної кар'єри училища пройшов психологічний тренінг для учнів, мета якого визначити психотип кожного та допомогти у майбутньому підготуватися та успішно пройти співбесіду при працевлаштуванні.

14:02 28.11.2023

Консультативна бесіда з учнями училища в рамках всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху

В ході проведення консультативної бесіди з учнями училища в рамках всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, інженером з охорони праці Ольгою Васильчук було продемонстровано тематичне відео на тему безпечного водіння транспортних засобів, поведінки на дорозі як водії так і пішоходів, дій у випадку дорожньо-транспортної пригоди тощо.

12:36 16.11.2023

Подвиг, який ми не в праві забути!

15 листопада в Степанецькому відділенні відбулася зустріч здобувачів освіти з Олександром Щербиною, громадським активістом та волонтером, який почав свій шлях з Євромайдану м. Миколаєва, а продовжив вже у Києві в 2013-2014 р.р.

13:41 15.11.2023

Семінар для педагогічних працівників професій швейного напрямку та сфери послуг ЗП(ПТ)О

Сьогодні в стінах нашого закладу освіти пройшов семінар для педагогічних працівників професій швейного напрямку та сфери послуг ЗП(ПТ)О: "Результати навчання як критерії професійної кваліфікованості", в якому взяли участь представники професійних (професійно-технічних) закладів освіти Черкаської області.

15:33 14.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень