A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з представниками 3-ї штурмової бригади.

12 березня на базі ДНЗ "Канівське ВПУ" пройшов семінар-практикум для педагогічних працівників професій офісного забезпечення та інфраструктурного напряму "Симуляційне навчання в системі підготовки майбутніх кваліфікованих робітників професій офісного забезпечення та інфраструктурного напряму".

15:08 12.03.2024

До дня народження Великого Кобзаря

Тарас Григорович Шевченко - не віддаляється, не бронзовіє попри час . Він – апостол правди – живий! У живому щирому слові Тараса, що іноді бринить як струна, а іноді подібне до гострого важкого меча.

15:20 09.03.2024

Участь у Черкаському регіональному форумі

З метою популяризації професій харчового напрямку 22 лютого 2024 року представники ДНЗ "Канівське ВПУ" взяли участь у роботі Черкаського регіонального форуму "Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи", який пройшов за ініціативи Першої леді України О. Зеленської, Черкаської обласної військової адміністрації та підтримки Проєктного офісу реформи системи харчування.

16:22 23.02.2024

Міжнародний день рідної мови

Серед тисяч мов світу будь-який мешканець планети Земля розпізнає саме свою рідну. Для нас рідна - українська! Неповторна, співуча, барвиста українська мова. 

11:25 21.02.2024

Вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні

Цього дня ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини. Саме на 20 лютого припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у середмісті Києва.

13:13 20.02.2024

Тиждень цифрової освіти. Фінал.

Яскравим та цікавим заходом завершується Тиждень цифрової освіти в Канівському вищому професійному училищі. Учні групи 2д, які навчаються за професією «Виробник художніх виробів з кераміки. Декоратор вітрин» разом з викладачем Мариною Котенко організували художньо-творчу майстерню та дослідили, як за допомогою штучного інтелекту можна створити зображення.

15:05 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень