Посібники
Харчовий напрямок та рестораторство
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення (І.В. Сирохман, В.М.Завгородня)
Устаткування готельно-ресторанних підприємств (І.І.Тарасенко)
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (В.В. Архіпов, В.А. Русавська)
Організація ресторанного господарства (В.В. Архіпов)
Організація ресторанної справи (В.П. Самодай, А.І. Кравченко)
Ресторанна справа (В.В. Архіпов, Т.В.Іванникова, А.В. Архіпова)
Страви української кухні (За ред. В.П. Запорожця)
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів (Т.Г. Зайцева, Т.М. Горпинко)
Асортимент і якість кондитерських виробів (І.В. Сирохман, В.Т.Лебединець)
Збірник технологічної документації (професія - Кухар) (М.В. Мелько, О.С. Ступін)
Методичні вказівки з курсу "Бухгалтерський облік" (В.Ю. Світлична)
Сільськогосподарський напрямок
Розробка, виробництво, конструктивні особливості нової сільськогосподарської техніки (В.І. Скрипник)