A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Майстер-клас від титулованих шеф-кухарів міжнародного рівня!

Дата: 04.10.2023 15:00
Кількість переглядів: 43

На запрошення засновниці спілки «Подружжя українських дипломатів» Тетяни Сибіги, в рамках презентації нового культурного проєкту «Канів. Шлях до себе» учні училища, які навчаються за професією «Кухар» взяли участь у майстер-класі від титулованих шеф-кухарів міжнародного рівня!

Олександр Венглінський – Почесний член Асоціації шеф-кухарів України, член західної шеф-групи Українського кулінарного союзу, багатократний призер всеукраїнських та міжнародних кулінарних чемпіонатів та Олександр Дахно – шеф/ресторатор/співзасновник «Мануфактура м’яса», Фудвайнерс, Соя, Паста, Лавіста бебі, учасник всеукраїнських та міжнародних чемпіонатів з кулінарного мистецтва.

Зайве й казати, яке враження склало знайомство з такими зірками на наших вихованців!

Майстер-клас пройшов в інтерактивному режимі, тобто присутні могли не просто спостерігати за процесом приготування, а активно брали участь, відпрацьовуючи необхідні техніки. Під час приготування шефи наголосили на тому, що їх авторська страва не тільки проста в приготуванні, але й готується з локальних продуктів, які є доступними, смачними і, водночас, вишуканими.

Палаючі очі здобувачів освіти, цікавість і завзяття з яким вони включились в роботу, численні питання, на які із задоволенням відповідали гості, тільки підтвердили те, наскільки важливим є такий обмін досвідом між яскравими представниками професії і тими, хто робить свої перші кроки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень