A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Тиждень природничих наук

Дата: 27.09.2024 10:02
Кількість переглядів: 26

В рамках Тижня природничих наук, що стартував 23 вересня 2024 року, в нашому закладі освіти було проведено ряд заходів. Так, розпочав тиждень викладач хімії та біології Анатолій Чупилка, який провів урок - дослідження для першокурсників на тему: «Рівні організації біологічних систем та їхній взаємозв’язок», де учні розглянули різні рівні організації біологічних систем, зокрема на клітинному рівні, за допомогою мікроскопів.

Також Анатолій Васильович для другокурсників провів урок - практикум з хімії на тему: «Синтетичні волокна: фізичні властивості і застосування», де за допомогою спалювання нитки учні визначали тип волокна.

Вчитель фізики Оксана Порожня для другокурсників провела позаурочний захід з елементами СТЕМ–технологій на тему: «Кристалічні тверді тіла», де учні розглянути типи кристалічних тіл, з’ясували особливості кристалів і власноруч побудували кристалічні ґра́тки алмазу та графіту.

Вчитель географії Вікторія Щербак здійснила з першокурсниками урок-подорож монархічними країнами Європи. Учні поглибили свої знання про монархічні країни Європи завдяки роботі на інтерактивній карті. Також побували в усіх палацах монархів завдяки Гугл картам та ЗD застосунку.

Вчитель фізики Степанецького відділення Олена Цибулько провела науково-популярну лекція "Відомі фізики з України" для учнів 1 і 2 курсу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень