A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Екскурсія учнів на ВП Степанці ТОВ «НВФ «Урожай»

Дата: 08.11.2022 16:13
Кількість переглядів: 106

Аграрний сектор чи не найважливіший в нашій країні. Саме тому ми пишаємося тим, що готуємо майбутніх працівників сільськогосподарського напрямку на базі Степанецького відділення.
Нещодавно, за ініціативи директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойніка, пройшла зустріч учнів ІІІ курсу, які навчаються за професією «Тракторист-машиніст с/г виробництва. Слюсар з ремонту с/г машин та устаткування», з представниками підприємства. Метою якої було знайомство з майбутніми роботодавцями.
Наступним етапом стало запрошення директора ВП Степанці ТОВ «НВФ «Урожай» Володимира Братаніча на базу підприємства для хлопців, які виявили бажання до подальшого працевлаштування.
Сказано-зроблено! 8 листопада, за координації керівника регіональної служби управління персоналом підприємств ПрАТ «МХП» Черкаського регіону Валентини Крижановської, учні, разом із представниками закладу освіти, відвідали базу ВП Степанці ТОВ «НВФ «Урожай». Тут гостей чекало чимало цікавинок! Від презентації роботи підприємства до знайомства з сучасною технікою та обладнанням, яке справило неабияке враження. Майбутні трактористи не лише спостерігали, але й мали можливість спробувати свої сили на нових тракторах. 
Ми щиро вдячні керівництву ПрАТ «МХП» та ТОВ «НВФ «Урожай» за такий чудовий захід! І впевнені, що подальша співпраця між нами буде не менш плідною та ефективною!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень