A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Нові знайомства завжди приємні і корисні!

Дата: 27.09.2023 16:04
Кількість переглядів: 30

Нові знайомства завжди приємні і корисні! Сьогодні в наш заклад освіти з робочим візитом завітав новий очільник Черкаського обласного центру зайнятості Олександр Джур та його колеги - директор Черкаської філії обласного центру зайнятості Оксана Щербак та директор Канівського управління Черкаської філії обласного центру зайнятості Оксана Дрозденко.

Традиційно, відвідини розпочалися з екскурсії училищем, під час якої присутні оглянули майстерні та сучасні центри «Велдер» та «ЕлектроLAB», на базі яких здійснюється не тільки навчання учнівської молоді, а й підготовка та перепідготовка робітничих кадрів на замовлення центру зайнятості.

В ході візиту було також обговорено кілька важливих напрямків, спрямованих на поглиблення та підвищення ефективності співпраці між нашими установами, серед яких: подальший розвиток напрямку видачі ваучерів, організація спільних заходів, професійне навчання безробітних новим, актуальним на сучасному ринку праці, професіям, в тому числі з використанням дуальної форми навчання.

Ми віримо, що цей маленький крок, зроблений в одному напрямку, незабаром перетвориться у впевнену ходу пліч-о-пліч з надійними партнерами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень