A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

"Час діяти, Черкащино!"

Дата: 09.12.2022 15:51
Кількість переглядів: 103

Існує два способи отримати бажане: перший, найпростіший, прийти з простягнутою рукою і просити, сподіваючись на результат; другий - дістати інформацію, вивчити питання, розробити та написати проєкт і звернутися до партнера з конкретною пропозицією.

Вже не вперше наш заклад обирає другий спосіб і, завдяки наполегливій праці та міцній підтримці надійного партнера Фонд "МХП-Громаді", отримує омріяний результат.

Ми вже анонсувати підготовку двох спільних проєктів, які ми втілювали в життя в рамках конкурсу соціальних ініціатив "Час діяти, Черкащино!". І от сьогодні з гордістю повідомляємо про їх відкриття!

"Центр підготовки слюсарів-електриків з ремонту електроустаткування" - проєкт-переможець, був створений на базі ДНЗ "Канівське ВПУ" і покликаний значно покращити якість підготовки учнів за відповідною професією.

"Центр дозвілля для дітей та підлітків" - позаконкурсний проєкт на базі гуртожитку Степанецького відділення, який ми втілювали за співфінансування МХП та Степанецька ОТГ дозволить молоді урізноманітнити своє дозвілля і створить затишну атмосферу.

Такі різні за змістом приміщення об'єднує одне - наше незмінне прагнення покращити умови навчання і побуту учнів та колективу училища.

Ми щиро вдячні нашим незмінним партнерам, адже, маючи поруч міцне плече підтримки, ми зможемо все!

#ЧасДіятиУкраїно #ЧасДіятиЧеркащино #ЧасДіятиКанівщино #КанівськеВПУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень