A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Різдвяні дарунки для канівчан з ЗСУ!

Дата: 23.12.2022 12:12
Кількість переглядів: 84

Величезну справу робимо разом!

Це не вперше ми збирали "передачу" для наших захисників, але вперше вона вийшла такою масштабною!

У переддень Різдва, ми вирішили підтримати 5 канівчан, які несуть службу у 42 батальйоні 2 роті 2 взводі та захищають Україну на І лінії Донецького напрямку.

Почали з малого - запропонували колегам долучитися до збору смаколиків, домашньої консервації, теплих речей тощо....

І тут закрутилось! Почувши про таку справу, до нас стали телефонувати та приїздити інші мешканці громади, представники колективів підприємств міста та рідні воїнів.

Наші дівчата зробили більш ніж 150 окопних свічок! Але без консервного заводу "Верес", який надав залізні баночки, та отця Сергія, настоятеля Козацької церкви УПЦ КП, який додав віск для наповнення свічок, ми б не впоралися.

Далі, пакунки до закладу потекли повноводною річкою: Волонтери Канева надали ще 25 окопних свічок та 50 пакунків сухих борщів; від Литвинецької громади - 50 пакунків сухих супів; працівники лабораторії ПрАТ "Миронівська птахофабрика" передали смаколики, теплі речі, ковдри, консервацію тощо; підприємець Тетяна Кекух та продавці магазину "Талісман" подарували кілька ящиків печива та солодощів!

Долучилися небайдужі мешканці м. Канева: Ольга Яременко, Наталі Кожухар (випускниця училища), Тетяна Каптур (мама наших випускників), Ігор Губенко, Петро Запотоцький та Олександр Півень надали нам посильну допомогу продуктами харчування та теплими речами.

Насамкінець, кухарі училища спекли для хлопців 100 свіженьких пиріжків!

Що хотілося б сказати? Люди! Ви - неймовірні!!! Допоки ми отак тримаємо тил, міцні спини наших котиків закриватимуть нас від ворога!

Наближаємо Перемогу разом!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень