A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Новий культурний проєкт «Канів. Шлях до себе»

Дата: 03.10.2023 12:13
Кількість переглядів: 43

Минулі вихідні для нашого закладу освіти видалися насиченими та повними нових зустрічей і вражень, адже за ініціативи голови наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Українська родина» Halyna Symha, ми вітали учасників нового культурного проєкту «Канів. Шлях до себе», в складі якої були успішні підприємці, громадські та культурні діячі не тільки Канівщини, а й усієї України.

Зокрема, БО "МБФ "Українська родина" , учасники Школи Стратегічних Архітекторів(KMBS), лідери Світового Конгресу Українців в Україні, Асоціація «Подружжя українських дипломатів», знакові особистості України і Світу, представники Фонд "МХП-Громаді", громадські діячі і активісти місцевого самоврядування.

Наш заклад, в рамках даного проєкту, презентував гостям майстерню-світлицю, створену викладачами та учнями в приміщенні укриття, що символізувало нестримний потяг нашого народу до саморозвитку та самовдосконалення незалежно від обставин, що складаються. Навіть під час повномасштабного вторгнення ми працюємо і навчаємося. Присутні оглянули виставку художніх робіт та взяли участь у майстер-класі, підготованому учнями, які навчаються за професією «Виробник художніх виробів з кераміки. Декоратор вітрин», та мали змогу власноруч виготовити для себе прикраси з керамічних намистин, таких, якими прикрашали себе наші пращури.

Відновлення традицій – один зі шляхів самоідентифікації народу і це саме те, чим ми пишаємося!

А далі, відбулася презентація «Безпечний розумний простір» голови правління БО «МБФ «Українська Родина» Dmytro Oliinyk, після якої взяв слово голова Степанецька ОТГ Олександр Яременко. Він поділився з присутніми досвідом тривалої співпраці громади з закладом освіти і наголосив на важливій ролі професійної освіти та необхідності її всебічної підтримки.

Учні, які навчаються за професією «Кухар. Офіціант. Бармен» презентували присутнім нове смачне та корисне меню, яке запроваджується в закладах освіти. Під час обслуговування заходу гості високо оцінили рівень професійних навичок здобувачів освіти.

Наприкінці директор училища Олена Волощенко вручила подяки за співпрацю нашим незмінним партнерам: представнику БФ «МХП-Громаді» Віталію Очеретяному, голові Степанецької ОТГ Олександру Яременку і голові правління БО "МБФ "Українська родина"

Дмитру Олійнику.

Такі заходи не тільки дарують радість спілкування та нових знайомств, а ще й привертають увагу громадськості до професійної освіти в цілому, що неабияк важливо в наш час.

Ми вдячні усім присутнім за теплі відгуки і високу оцінку нашої роботи та сподіваємося на нові зустрічі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень