A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Протиепідемічні заходи на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19) у гуртожитках ДНЗ «Канівське ВПУ»

Дата: 05.09.2022 16:17
Кількість переглядів: 106

Протиепідемічні заходи на період карантину

у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19)

у гуртожитках ДНЗ «Канівське ВПУ»

 

1. Комендант гуртожитку, спільно з медичним працівником, забезпечують:

 - щоденний контроль за виконанням протиепідемічних заходів в гуртожитку;

- постійне вологе прибирання місць скупчення проживаючих;

- постійну дезінфекцію поверхонь, з якими контактують відвідувачі, у всіх громадських та службових зонах (столи, стільці, ручки дверей, сходи, перила тощо);

- розміщення додаткових контейнерів урн для засобів індивідуального захисту, паперових серветок в місцях загального користування (сходах, коридорах тощо);

- контроль за використанням засобів індивідуального захисту проживаючими в місцях загального користування та при переміщенні приміщенням гуртожитку (поза кімнатою);

- контроль за обмеженням масових зборів працівників та осіб, які проживають у гуртожитках в закритих приміщеннях;

- проведення роз’яснювальної роботи щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби (COVID – 19) серед персоналу гуртожитку та осіб, які проживають в гуртожитку);

- проведення інструктажу для працівників щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID – 19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів.

2. Допуск до роботи персоналу гуртожитку здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту (респіратора, захисного щитка або маски, в тому числі виготовленої самостійно) після проведення скринінгу безконтактним методом. Відповідальною особою, яка проводить щоденний температурний скринінг, є комендант гуртожитку.

3. У разі виявлення працівника гуртожитку з підвищеною температурою тіла понад 37,2оС або із ознакою гострого респіраторного захворювання, такий співробітник не допускається до роботи з рекомендаціями звернутися за медичною допомогою до сімейного лікаря.

4. При появі підвищеної температури тіла понад 37,2оС або ознак гострого респіраторного захворювання вдома, працівник гуртожитку повідомляє коменданта та не виходить  на роботу, одночасно звертаючись за медичною допомогою.

5. Після кожного знаття засобів індивідуального захисту та перед одяганням чистих засобів індивідуального захисту, працівник гуртожитку повинен ретельно вимити руки з милом або обробити антисептичним засобом.

6. Працівникам гуртожитку та особам, які проживають в гуртожитку, на вході до гуртожитку потрібно проводити  дезінфекцію рук в спеціально облаштованих місцях для обробки рук спиртовмісним антисептиком з концентрацією активно діючою речовиною понад 60% для ізопропілового спирту та понад 70% для етилового спирту.

7. Особам, які проживають у гуртожитку, дозволяється перебувати в приміщеннях загального перебування або користування (поза кімнатами) лише у респіраторах або захисних масках (у тому числі виготовленій самостійно), так, щоб були прикриті ніс та рот.

8. Особам, які проживають у гуртожитку, постійно проводити вологе прибирання у кімнатах та здійснювати їх провітрювання.

9. Особам, які не проживають у гуртожитку, вхід заборонено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень