A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Канівське вище професійне училище"

Протиепідемічні заходи на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19) для здобувачів освіти ДНЗ «Канівське ВПУ»

Дата: 05.09.2022 16:17
Кількість переглядів: 100

Протиепідемічні заходи на період карантину

у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19)

для здобувачів освіти ДНЗ «Канівське ВПУ»

 

1. Вхід до приміщень училища дозволяється при наявності засобів індивідуального захисту (респіратора, захисного щитка або маски, в тому числі виготовленої самостійно).

2. Вхід і вихід до училища через центральний для перших курсів, другі курси через боковий евакуаційний в переході, треті та четверті курси через евакуаційний вихід під правими сходами з виходом на стоянку авто.

3. Коли за розкладом виробниче навчання, то вхід і вихід через стадіон.

4. По всьому училищу ходити не дозволяється.

5. Під час пересування приміщеннями училища використання захисних масок або респіраторів здобувачами освіти є обов’язковим.

6. Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних приміщеннях.

7. При наявності масок багаторазового використання обов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик.

8. Дотримуйтись правил респіраторної гігієни. При кашлі або чханні прикривати рот і ніс серветкою або згином ліктя. Використану серветку відразу викинути у контейнер з відміткою «ВИКОРИСТАНІ МАСКИ ТА РУКАВИЧКИ».

9. Використані засоби індивідуального захисту (маски, серветки, рукавиці) відразу потрібно викинути в контейнер з відміткою «ВИКОРИСТАНІ МАСКИ ТА РУКАВИЧКИ», що розміщені на кожному поверсі з кожної сторони біля східців.

10. Так як питний режим забезпечений не буде, тому здобувачу освіти мати при собі пляшечку з водою.

11. На перервах здійснювати провітрювання навчальних кабінетів, лабораторій та майстерень (не менше 10 хвили), не робити скупчень на коридорах училища.

12. Здобувачі освіти повинні приходити на навчання, консультації, виробниче навчання здоровими, без всяких ознак захворювання (температури, кашлю тощо).

13. При появі підвищеної температури тіла понад 37,2оС або ознак гострого респіраторного захворювання вдома, здобувачі освіти або батьки (законні представники) повідомляють класного керівника або майстра виробничого навчання та не виходить на навчання, одночасно звертаючись за медичною допомогою до сімейного лікаря.

14. В разі відвідування їдальні училища необхідно дотримуватись правил особистої гігієни - рукомийники, мило рідке, паперові рушники, антисептичні засоби для обробки рук, тощо.

15. В їдальню училища заходити та перебувати з дотриманням соціальної дистанції (1- 1,5м), розміщуватися за столом не більше 4-х осіб.

16. Використовувати антисептики лише в тому випадку. коли відсутній доступ до проточної води з милом. Протирання рук вологими серветками з метою знезараження або як заміна миття рук або антисептичної обробки не рекомендується.

16. Зберігати соціальну дистанцію 1- 1,5м

17. Особам, які не здобувають освіту в училищі, вхід заборонено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень