випадкове фото

перейти до альбому

Підручники

Загальноосвітні предмети


10 клас

Українська мова (О. Авраменко)

Українська література (О.І. Борзенко, О.В. Лобусова)

Зарубіжна література (В.В. Паращич, Г.Є. Фефілова, М.В. Коновалова)

Історія України (Н.М. Сорочинська, О.О. Гісем)

Всесвітня історія (Н.М. Сорочинська, О.О. Гісем)

Громадянська освіта (І.Д. Васильків, В.М. Кравчук, О.А. Сливка та інші)

Англійська мова (М.А. Нерсисян, А.О. Піроженко)

Математика: Алгебра і початки аналізу та геометрія (Г.П. Бевз, В.Г. Бевз)

Інформатика (В.Д. Руденко, Н.В. Речич, В.О. Потієнко)

Біологія і екологія (О.А. Андерсон, О.А. Чернінський, М.А. Вихренко)

Герографія (В.М. Бойко, Ю.С. Брайчевський, Б.П. Яценко)

Фізика (Т.М. Засєкіна, Д.О. Засєкін)

Хімія (О.Г. Ярошенко)

Захист Вітчизни (М.Р. Гнатюк)

Захист Вітчизни. Основи медичних знань (А.А. Гудима, К.О. Пашко, І.М. Гарасимів, М.М. Фука)

Мистецтво (О.В. Гайдамака)

Технології (О.В. Біленко, М.Л. Пелагейченко)

 

11 клас

Українська мова (О. Авраменко)

Українська література (О. Авраменко)

Зарубіжна література (О.М. Ніколенко, Л.Л. Ковальова, Л.П. Юлдашева та інші)

Історія України (Н.М. Сорочинська, О.О. Гісем)

Англійська мова (В.М. Буренко)

Математика: Алгебра і початки аналізу та геометрія (Г.П. Бевз, В.Г. Бевз)

Біологія і екологія (Р.В. Шаламов, М.С. Каліберда, Г.А. Носов)

Географія (Т.Г. Гільберг, І.Г. Савчук, В.В. Совенко)

Фізика (В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий, Ф.Я. Божинова)

Астрономія (В.Д. Сиротюк, Ю.Б. Мирошніченко)

Хімія (О. Григорович)

Захист Вітчизни (М.Р. Гнатюк)

Захист Вітчизни. Основи медичних знань (А.А. Гудима, К.О. Пашко, І.М. Гарасимів, М.М. Фука)

 

Предмети професійного спрямування

 

Кухар. Офіціант. Бармен.

Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (В.С. Доцяк)

Устаткування підприємств громадського харчування (Н.П.Саєнко)

Основи фізіології та гігієни харчування (Н.М. Зубар)

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (За ред. Н.О. П’ятницької)

Організація підприємств та обслуговування (С.Л. Костючик, Н.І. Мельник, В.О. Калиновський)

Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (М.П. Мальська, О.М. Гаталяк, Н.М. Ганич)

Барна справа (В.С. Ростовський)

Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів (Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В.Луценко)

Ресторан, кафе, закусочна. Особливості бухгалтерського обліку та оподаткування (А.М. Пирогова, Е.И.Свиридова)

 

Сільськогосподарський напрямок

 

Експлуатація та ремонт сільськогосподарської техніки (А.Ф. Головчук)

Електрообладнання автомобілів і тракторів (В.А.Сажко)

Трактори (А.Ф.Головчук)

Трактори і автомобілі. Шасі (А.Т. Лебедєв)

Основи слюсарної справи (А.Ф. Попов, Т.В. Пахар, О.В. Паржницький)

 

Машинобудівний напрямок

Допуски, посадки та технічні вимірювання (В.З. Набродов)

Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання (І.С. Сірий)

Матеріалознавство та технологія металів (А.М. Власенко)

Токарна справа. Частина 1 (О.С. Базь, Г.С. Захарченко)

Основи обробки та програмування на верстатах з числовим програмним керуванням (Н.В. Онофрейчук)

Основи охорони праці (П.С. Атаманчук, В.В. Мендерецький, О.П. Панчук)

 

Оператор з обробки інформації

Комп’ютери та комп’ютерні технології (Ю.Б. Бродський, К.В. Молодецька, О.Б. Борисюк, І.Ю. Гринчук)

Операційні системи (В. Демкін)

Курс із мережевого етикету і безпеки

Методичні рекомендації для виконання практичних занять з дисципліни «Бази даних». Частина 1.  Робота з базою даних MS ACCESS (Ю.Є. Добришин)

 

Електрозварник ручного зварювання

Технологія електродугового зварювання (І.В.Гуменюк, О.Ф. Іваськів, О.В. Гуменюк)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Адміністратор| Дата: 18:53:10 22.09.2020